Connect to your inner guidance Oxelösund 28 feb-1 mars ”Öppen”

”Connect to your inner guidance”  28/2-1/3

En inspirerande helg till att leva ditt liv med hjärtat och intuitionen som ledsagare i livet. Med tankarna som stöd, lyssnar vi och kopplar till din inre röst…

Helg Retreat 2020 med start Fre 28 feb kl 17:00 och avslutas Sön 1 mars kl 15:00

Känner du en djup längtan efter att känna värme, styrka och kontakt med den din inre röst? Det som är du, och som alltid varit du, oavsett ålder. Det i dig som ”vet”

Önskar du att du kunde släppa spänningar och gamla föreställningar om vem du är och vad du kan göra? Vill du landa i dig själv och våga släppa fram hela dig och skapa det liv du längtar efter?

Med olika metoder såsom skrivandets kraft fördjupar vi oss i vårt inre, bejakar kraften inom oss, bjuder in mod och lyssnar in själens längtan.

Genom genuina möten, närvaro, kärlek och acceptans möts vi. Känslor, tankar och upplevelser som delas.  Vi gör mjuk yoga, och vilar under gongen som stöder oss att koppla till andra dimensioner av ”higher knowledge”. Vi fyller på med meditation, rörelse och musik. Detta är vår inbjudan till dig som längtar efter att få släppa taget om invanda mönster och sammanhang och istället slå ut i full blom. Omfamna livet i kraft och mod.

Detta ingår i vårt retreat: 

  • Middag (fre), lunch och rawfika (lör+sön) vegetariskt
  • Vi guidar med hjälp av kraften av Gongbad (4 st), Restorative och mjuka Yogapass och meditation, rörelse, tystnad och skrivande

Bor du en bit bort eller känner ett behov av att bo frikopplat från familjen under helgen? Då föreslår vi boende i stuga intill retreatcentret.  Boka på info@jogerso.se från 690: (2 bädds stuga)

Din investering:

EARLY BIRD
2900:- – boka och betala endast 500:- i anmälningsavgift fram till 31/1-2020
Resterande 2400: i slutet på februari. Till swish 0727080480 eller bg 5390-8653 (ange ”namn” och ”jogersö”)

ORDINARIE pris 3200:- för bokningar som görs 1/2 – 28/2. Hela beloppet betalas i samband med anmälan till : lena.thurner@prahna.se

Tider och datum:

Fredag 17-20, lördag 9-16;30 och söndag 9-15.

Max antal deltagare: 16 personer

Ledare:

Vi  som samskapar denna helg heter Lena Thurner och Pernilla Tykosson. Du kan läsa mer om oss längre ner på sidan. Helgen kommer hållas intuitivt utifrån gruppens behov och flöde.

Lena arbetar som Yogalärare och Coach med 5 års erfarenhet av att skapa och leda retreats för att finna den stillheten som den moderna människan så innerligt längtar efter. Med lång erfarenhet och stort hjärta anpassar Lena retreaten efter gruppens och individens behov.

Pernilla frilansar som terapeut, framförallt online och har mångårig erfarenhet med människor i förändringsarbete. Hennes sessioner är en crossover mellan traditionell terapi och intuitiv vägledning. Hon är  gongmaster, yogalärare och har en gedigen akademisk utbildning.

Varmt välkommen !

Anmälan till : lena.thurner@prahna.se          tfn: 0727080480

Pernilla.tykosson@gmail.com        tfn: 0720419016