Längtans DAG retreat

 

Lör 26 juni – 10.00-16.00

En inspirerande dag till att leva ditt liv med hjärtat och intuitionen som ledsagare i livet. Med tankarna som stöd, lyssnar vi och kopplar till din inre röst…

Känner du en djup längtan efter att känna värme, styrka och kontakt med den din inre röst? Det som är du, och som alltid varit du, oavsett ålder. Det i dig som ”vet”

Önskar du att du kunde släppa spänningar och gamla föreställningar om vem du är och vad du kan göra? Vill du landa i dig själv och våga släppa fram hela dig och skapa det liv du längtar efter?

Med olika metoder såsom skrivandets kraft fördjupar vi oss i vårt inre under ett par timmar, bejakar kraften inom oss, bjuder in mod och lyssnar in själens längtan.

Genom genuin närvaro, kärlek och acceptans möter du känslor, tankar och upplevelser som du kan skriva ner.  Vi gör mjuk yoga, och guidas in i insiktsfull meditation och stillhet . Vi fyller på med ört fotmassage, rörelse och musik. Detta är min inbjudan till dig som längtar efter att få släppa taget en dag och istället omfamna livet.

Altan Fårholmsgränd

Detta ingår i dagretreat: 

  • lunch och rawfika vegetariskt & glutenfritt, örtte och frukt
  • Lena guidar med hjälp av Restorative, mjukt Yogapass och meditation, rörelse, tystnad och ört fotmassage

10.00 Inledande mjuk yoga, rörelse, pranayama och stillhet

12.00 Vegeratisk lunch & rawfika under tystnad

13.00 Egen örtmassage, guidad meditation och skrivövning

14.30 Restorative Yoga

Dagen kommer hållas intuitivt utifrån gruppens behov och flöde.

Din investering:

EARLY BIRD
800:- boka och betala anmälningsavgift fram till 31/3-2021
Till swish 0727080480 eller bg 5390-8653 (ange ”namn” och ”dagretreat”)

ORDINARIE pris 900:- för bokningar som görs efter 31/3. Hela beloppet betalas i samband med anmälan till : lena.thurner@prahna.se   tfn: 0727080480

Ledare:

Lena arbetar som Yogalärare och Coach med många års erfarenhet av att skapa och leda retreats för att finna den stillhet som den moderna människan så innerligt längtar efter. Med lång erfarenhet och stort hjärta anpassar Lena retreaten efter gruppens och individens behov.

Varmt välkommen !