Ett möte med dig Själv Wenngarns Slott 17-19 jan ”Öppen”

Välkommen till en helgretreat med temat ”Ett möte med dig Själv” på Wenngarns Slotts Orangeri 17-19 jan

Kristina Branteryd (spirituell healer, vägledare och miljöchef på SSAB i Oxelösund), Liselott Jacobsson (socionom, aromaterapeut och hälsoinspiratör) och Lena Thurner (örtterapeut, stresscoach och yogalärare) bjuder in dig till en inkännande helg där du får utforska dina egna upplevelser och bli medveten om tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar. Helt enkelt en viktig helg med fokus på bara dig, ett möte med dig själv där vi guidar dig för att kunna ge dig nytt perspektiv och ledtrådar på vem du är. Vad du vill göra? Finns det en längtans röst och vad kan hända när du blir mer medveten? Vad behöver du göra/förändra för att följa din passion?

Du kommer även att få verktyg i hur du kan fortsätta att utforska dig själv på egen hand och våga lita på din intuition. ?

Den här helgen passar dig som vill ta ett steg framåt i din personliga utveckling och samtidigt göra det i en trygg miljö i en härlig och stöttande gemenskap. Vi kommer att vara i Orangeriet på Wenngarns slott i Sigtuna. En plats med varm energi och vackra omgivningar. Vissa av måltiderna kommer vi att inta på Wenngarns Slottscafé.

Under helgen kommer vi varva diskussioner & presentation med energiövningar och yoga. Allt går så klart att anpassas efter dina behov!

Helgen kräver inga förkunskaper men det är självklart ett plus om du är intresserad att upptäcka mer om dig själv och är nyfiken på livet och dess möjligheter.

Ankomst kl 16.30 för dem som vill vara med på Hatha Flow yoga eller klockan 18.15 då vi har en gemensam samling. Om du vill komma någon annan tid var god meddela detta vid anmälan. Klockan 19 äter vi middag. ?
Avresa på söndagen cirka kl 15.

Själslig investering : 4 500 kr (inkl moms) I priset ingår näringsrik och god mat, delat boende, yoga & dans, skratt, medvetenhetsövningar, eteriska oljor från Young Living (om man önskar använda dem under helgen), coachning, kursledning och goodiebags. Anmälningsavgiften på 1500 kr betalas vid anmälan och ges inte tillbaka vid avbokning.

Anmälan till info@eteriska-oljor.se så får du ytterligare information om hur du går tillväga.

Varmt välkomna!

Kristina Branteryd
Lena Thurner
Liselotte Jacobsson