yoga retreat södermanland örtvandring

Helg Yoga Retreat

Vill du komma ner i varv och lämna en hektisk vardag genom att åka på en yoga retreat som andas närvaro och lugn?

Här på natursköna Lasätter Gård kommer lugnet naturligt. Vi varvar ner med yoga, meditation, varm gemenskap och örtavandring under helgen 22-24 september 2017.

Här får du också enkla verktyg som kommer hjälpa dig att bibehålla känslan i din fortsatta vardag.

Under retreaten, som delvis görs under tystnad, ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med grunderna i avslappnande yinyoga, hatha yoga och meditationer till ljudet av gong och trumma. Vi vill ge dig möjligheten att öka din närvaro, stanna upp, lyssna inåt och främja din hälsa på alla plan genom självläkande övningar. Detta kompletteras också med föreläsning om örtterapi och varm gemenskap, bastu, god vegetarisk mat, vila och bara varande.

Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, meditation eller retreat.

I retreaten fokuserar vi på att öppna sinnena. Viktigt är tystnaden för att minska sinnesintrycken; detta underlättar för de olika yoga- och meditationsövningarna som går ut på vila i nuet. Efter yoga/meditationspassen finns det möjlighet för diskussion eller ta tillfället i akt och vila från allt och fokusera inåt. Denna helg är organiserad och strukturerad för att ge dig ny näring för att kunna möta livet med öppna sinnen och skön livsglädje.

Bokning & anmälan (evt. avbokning):
Mejla till : monika@lasatter.se och/eller ring Monika tfn 070-725 30 80. Anmälningsavgiften 500 kr betalas i samband med anmälan. (Resterande 2 700:- betalas 2 veckor innan retreat, dvs 8 sept.) Vid avbokning senare än 8 september förbehåller sig arrangörerna att behålla anmälningsavgiften 500 kr för sina omkostnader.

Arrangörer:
Monika Crafoord tillsammans med certifierad Yin- & Hathayoga lärare Lena Thurner och certifierad Kundalini & meditationslärare Susanna Baier.

Vi tillbringar retreaten på Lasätter Gård i Nyköping med plats för max 12 deltagare och startar kl 17.00 på fredag 22 Sept och avslutas kl 15.00 söndag 24 sept.

Paketpris : 3 200:- ingår:
• Boende två nätter i  sovsal på Lasätter eller rum.
• två luncher
• två middagar
• två frukostar och fika
• Naturvandring och örtterapi
• Yogapass/meditationer och utrustning
• Bastu och varm gemenskap

Tänk på att det går att få kvitto till friskvårdsbidrag och meddela om du har några matallergier.