Livskraft grupp

Som Lic Stress/ACT coach och Yogalärare har jag en tid känt att jag vill dela med mig till en större skara av handfasta och konkreta tips på hur vi kan läka oss själva (ev bli kvitt ångest och negativa tankar) samt skapa det liv vi längtar efter. Du får ta del av inspelade meditationer och yogaövningar i en sluten Facebook grupp. Där kommer jag varje vecka, under 15 veckor, ge er ett program för stresshantering med ACT(Acceptance and Commitment Therapy), självmedkänsla och medveten närvaro. Du får ta del av ett program som innebär:

– text & inspiration samt en fördjupningsdel

– övningar, att du aktivt använder dig av konkreta tips i din vardag

– inspelade meditationer, avslappningsövningar och lugn yoga.

Du behöver inte passa någon dag eller tid utan kan följa det i din takt. Jag lägger ut informationen löpande (minst en gång i veckan) under 15 veckor from 12 jan 2020.

Som medlem i Facebookgruppen ”Livskraft” får du ta del av ett program under 15 veckor (12 jan – 21 apr) där du vecka för vecka kan följa handfasta och konkreta tips inom ACT coaching/ stresshantering, självmedkänsla tillsammans med praktiska övningar mm.

Är du tex nära en utmattning och/eller sjukskriven kan du även ta del av det extra fördjupningsmaterial jag delar med mig av. Priset för allt detta är 490:- och kan beställas separat eller ingår också i All Inclusive Yoga Kortet .Eftersom jag arbetar som både Lic Stress/ACT coach och Yogalärare så har jag känt att jag vill dela med mig av handfasta och konkreta tips på hur vi kan läka oss själva (ev bli kvitt ångest och negativa tankar) samt skapa det liv vi längtar efter. Där får du ta del av inspelade meditationer och yogaövningar i en sluten Facebook grupp (alt finns om du inte har facebook). Som medlem i Facebookgruppen ”Livskraft” får du ta del av ett program under 15 veckor (12 jan – 21 apr) där du vecka för vecka kan följa handfasta och konkreta tips inom ACT coaching/ stresshantering med praktiska övningar mm. Är du tex nära en utmattning och/eller sjukskriven kan du även ta del av det extra fördjupningsmaterial jag delar med mig av. Priset för allt detta är 490:- och kan beställas separat eller ingår också i All Inclusive Kortet .

Kanske du vill delta i ”Livskraft” grupp där du får ta del av handfasta och konkreta tips på hur vi kan läka oss själva (ev bli kvitt ångest och negativa tankar) samt skapa det liv vi längtar efter. Du får ta del av inspelade meditationer och yogaövningar i en sluten Facebook grupp, dvs ett program för stresshantering med ACT(Acceptance and Commitment Therapy), självmedkänsla och medveten närvaro. Här behöver du inte passa någon dag eller tid utan kan följa det i din takt. Jag lägger ut informationen löpande (minst en gång i veckan) under 15 veckor from 12 jan 2020.