Havsnära örtavandring & kurs med Lena Thurner

Följ med på en spännande havsnära örtavandring och kurs söndagen kl 9.30 den 27 maj 2018

Vi startar från Stenviksbadet och upptäcker Femöre från en ny sida. Vi avslutar med örtgenomgång på Trossgränd 5 i Oxelösund

Lär dig mer om läkeörter, läketräd och ogräs – det vilda gröna skafferiet och gröna apoteket med Lena Thurner.

Du får med dig hem en massa ny inspiration och praktiska kunskaper till att börja leva mer i harmoni med naturen. Örtmedicin har en naturlig läkande kraft och idag vet vi tämligen mycket om hur örter fungerar, vilka ämnen de är uppbyggda av och varför de stöder läkning och tillfrisknande. Bli vän med ogräset istället för att kämpa emot dem. Naturen läker och jag berättar mer om naturens läkande förmåga. Finns tid över kommer jag att även guida Er i en meditation. Ni får tips på vilka örter NI kan plocka för olika symptom såsom oro, sömnsvårigheter, inflammation i mage och tarm, urinvägsinfektion, muskelvärk etc…

Nästa gång – maj 2018, Samling vid Stenviksbadet, Oxelösund

Pris:  490:-*  ingår ett örtkompendium med recept och tips på läkeörtskurer. Lunch ingår inte så ta med egen matsäck, dricka och lämpliga kläder. 


Bokning och anmälan:

Begränsat med platser och först till kvarn. Betalning 490:- (anmälningsavgiften*) är lika med anmälan till BG 5023-0150 alt. Swish 0727080480.

Skriv om du vill ha kvitto till friskvårdsbidrag. Klä dig i lämpliga kläder. Under örtavandringen kan du ta med penna, små påsar och en lupp.

Vid avbokning senare än 10 dagar innan kursen återbetalas inte anmälningsavgiften – mht/respekt för lärarens omkostnader.

 Hitta till Trossgränd 5:

Se hit 

Yogalärare och Örtterapeut Lena Thurner har under flera år förädlat de läkande örterna och kan således berätta mer om örternas läkande verkan på kropp och själ.
prahna.se/om-prahna
min-logga