Yoga & Kajakpaddling

Njut av en dagretreat med havskajakpaddling, yinyoga, lunchbuffé och Gongbad 

27 juni och 13 juli 11.00-17.00 

Välkommen med ditt deltagande till detta uppskattade event som för många blivit  ”En av sommarens höjdpunkter”

Dagen inleds med en mindful Kajakpaddling från Jogersö havsbad mellan kobbar och skär och vi avslutar kajakturen med att lägga till vid en strandkant. Vi landar i ett yogarum och altan för ett energigivande, avstressande och avslappnande yinyogapass och avslutar med Martins gongbad.

Efter yogapasset får alla avnjuta en vegetarisk lunch/middag/örtdryck och gofika, innan vi paddlar tillbaka till Jogersö.

Avslappnande Yinyoga och gongbad där du får möjlighet till djup avslappning och passiv stretch av ömma leder. Det finns möjlighet att bada från brygga, ombytesmöjligheter och toalett. All yogautrustning finns på plats. ch passiv stretch av ömma leder. 

Ledare Martin Siri Jodha Turer & Kurser – Kajakochfritid, Lena Thurner med flera. 

Pris 1050:-  inkl yinyoga*, Gong, kajak, rawfika och all utrustning, vegetarisk buffe & gofika och instruktioner inför kajakpaddling. 

Anmälan  Inbetalning av 1050:- och email till lena.thurner@prahna.se (kvitto till friskvårdsbidrag kan erhållas). Inbetalning till Swish 0727080480 Avbokning innan 14 dagar innan återbetalas allt utom 300:- i administration avgift. Avbokning efter 14 dagar innan aktivitet återbetalas allt utom 700:- med hänsyn till arrangörernas kostnad. (Med anledning av Covid-19 gäller dock följande undantag: kan du uppvisa ett intyg på smitta så får du tillbaka allt utom 300:- eller så försöker vi byta dag för aktiviteten.)

Inga förkunskaper krävs. Välj mellan dessa datum:

Söndag 27 juni 11.00-17.00 (lunch ca 14.30)   

Tisdag 13 juli 11.00-17.00 (lunch ca 14.30)   

Yinyoga havskajak yoga paddling Oxelösund

kajakpaddling oxelösund

Varmt välkomna att följa med på en oförglömlig dag

Yogapaddling