Aktuella yogakurser & kalender

Att utöva yoga ger dig möjlighet att lära känna dig själv och din kropp på djupet. Yoga ger dig verktyg i vardagen att hantera stress och andra motgångar du möter till vardags.

Jag vill få dig att vidga dina vyer om din kropp, din själ ditt sinne och hur fint allt hänger ihop. Hur vi kan expandera och hitta en mer meningsfull, hälsosam och förnöjsam tillvaro. Lyckan finns inom oss och ibland behöver vi bara påminnas om hur vi hittar dit.

Här är vårens kurser i yoga 

Till och med 22 april 2019 (ej 18 feb och 25 mars)

Måndagar  Yoga Vinayasa Flow 17.00 -18.30  Yoga för ökad styrka, fettförbränning, inre bålstabiltet, minskad värk, inre balans och smidigare kropp

Måndagar  Yinyoga  18.35 -20.05

Begränsat med platser. Anmäl dig i god tid och betalning sker innan kursstart.

Klippkort 5 ggr = 800:- *

Drop-in 175:- (i mån av plats) .

Viryayoga, yoga, yinyoga oxelösund, sommaryoga

*I första hand får de som bokar en hel kurs en garanterad plats.

Se övrig information kring anmälan, avbeställning etc nedan

 

Anmälan: email till lena.thurner@prahna.se OBS! ej SMS eller messenger. Alla yogaklasser ska betalas innan och betalning gäller som anmälan.

Betalning: måste ske innan kursstart för att garantera plats till swish 0727080480 eller BG 5023-0150.

Kvitto erhålles till friskvårdsbidrag.

Ingår: Örtte och yogautrustning ingår.  Alla kurser i yoga är 90 min. , Inga förkunskaper krävs.

Vid förhinder/sjukdom försöker vi hitta en lösning som passar båda parter. Det går att ta igen missade yogapass (genom att gå på annan tid/dag) men endast fram till 31 maj-19. Dock återbetalas inte kursavgiften mht arrangörens utlägg.

Kontakta Lena (klicka)

”Yogan är en balanserad träningsform som ger både energi och lugn, inspirerar till livsglädje och grundar oss i medveten närvaro. Yogan hjälper oss att behandla våra kroppar med kärlek och acceptans, vara snälla mot oss själva och ge oss det vi behöver för att må bra och landa här och nu”