Från Stress till Livskvalitet

Stärk dig själv, genom dig själv!

890 kr/tim dagtid 990 kr/tim kvällstid efter 18.00   

Ge dig själv eller dina anställda en möjlighet till att må bättre genom att holistiskt utplåna stress, blockerade känslor och kroppsspänningar samt lätta på stagnerad energi samtidigt som du återställer din förmåga till resiliens (motståndskraft) i livet genom:
 
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • Medveten självmedkänsla
  • Kroppens biokemi
  • Andningsteknik (bl.a. med tips på hur du kan gå ner i vikt)
  • Yoga, qigong och kroppsterapi och annat från min erfarenhet som stresscoach, traumaanpassad terapi och yogalärare.
  • Utförandearbete & Somatisk stressfrisättningsteknik.
 Vi kan mötas via Zoom eller i Nyköping (Örstigsnäs)
En intervju med mig i Aftonbladet med tema Hållbar Livsstil – Stresscoaching. Här finner du länk till tidningen .

 

Vi vet att stress gör oss sjuka 


När vi möter stress bildas det neuromuskulära mönster för att hantera och skydda oss från situationen. Vi upprätthåller denna aktivering även efter att ”stressorn” har eliminerats. Detta beteende hindrar oss från att korrekt bearbeta eller mobilisera stress. På samma sätt kan individer fasta i tankcykler som kontinuerligt aktiveras ett fysiologiskt svar, vilket begränsar deras tolerans och förmåga att hantera ytterligare stressfaktorer. Det vill säga sårbarheten ökar.

Viktigt att lösa de grundläggande obalanserna i kroppen!


En fysiologisk stressrespons inträffar i alla kroppens system, som i slutändan interagerar med varje cell. Det är inte konstigt att stressreaktioner är sammanvävda med våra känslor, immunsystem, tankar, andetag och rörelser.

Jag vill hjälpa dig!

 

Jag ACT &  Stresscoaching använder jag av bland annat ACT (Acceptance & Engagement therapy) , stresshantering, mindfulness, andningsövningar, signalsubstanser och stressens påverkan på kroppen (bl a mage, värk, sömn och energi). J ag vill ge dig möjligheten att holistiskt utlåna din stress, blockerade känslor och kroppsspänningar och samtidigt återställa din förmåga till resiliens (motståndskraft)

I Somatisk Stressrelease använder jag mig av bland annat olika  kroppsorienterade terapier och djupavslappning  samt en förståelse för din kropp att tolka och förhålla dig och ta kontroll till de symptom och ”budskap” som kommer från din kropp och energifält. Om man har upplevt svåra svårigheter kan man ha blivit tvungen att ”tysta” kroppen genom att aldrig lyssna på den. Då minskar förmågan att avläsa kroppen successivt. Alla kan lära sig att förstå sin kropp. Om de vill försöka komma att upptäcka att det är den säkraste vägen till att känna sig tryggare och mer stabil, och för i förlängningen till att må allt bättre.

Jag Intuitiv healing känner jag in och arbetar intuitivt med vad din kropp och ditt energifält berättar för mig. Det är unikt för varje tillfälle då det är en läkningsprocess som påbörjas. Livet kan ge starka tecken och vägledningar och en ny självälskande väg för både kropp och själ kan påbörjas. Man kan uppleva behandlingarna som väldigt olika vid varje tillfälle. Du får ligga ner fullt påklädd med filt. Därför kan det vara skönt att ha mjuka kläder att slappna av i. Arbetet sker både med lite beröring samt i ditt energifält. Det är både en energipåfyllande och helande stund på det fysiska och mentala planet. Om du är sjuk så kan detta vara en väg till att må bättre. Energin arbetar med det som är orsaken till “problemet” och förändrar tankbanorna för att hjälpa dig till en läkande förändring i livet där du behöver det. Du behöver inte vara sjuk för att ta en behandling. Det är ett av de finaste gåvor du kan ge dig själv. Du behöver uppleva för att förstå då varje upplevelse är helt unik för varje individ.

Behandlingstid 60 min 

Pris 890kr/tim dagtid 990kr/tim kvällstid efter 18.00

Omdöme från klient

“Mitt första besök hos Lena var både skönt och omskakande på samma gång för när jag kom hem efter coachingen lossnade mycket för mig (till och med värk i höften släppte). Jag både grät och skakade efter det första mötet och jag förstod att det var något tungt inom mig som verkligen hade lossnat. För efteråt mådde jag så mycket bättre med mer energi och mindre värk i kroppen. Det kändes viktigt för mig att känna att någon verkligen lyssnade på mig och tog det jag berättade på allvar, dvs jag kände mig "sedd" och fick verktyg till att börja jobba med själv för att må bättre. Jag kan varmt rekommendera Lena till andra som upplever inre stress.”
Britt från Oxelösund

Boka behandling

ACT & Stress Coaching eller Intuitiv Healing från

890 SEK

per session á 60 min

Erbjudande

ACT & Stress Coaching eller Intuitiv Healing för endast

SEK 1695*

för 3 sessioner á 60 min

*Gäller endast privatpersoner och tider inbokade under dec 2021 därefter gäller ordinarie pris SEK 690 (60 min), 975 (90 min) . *Detta i ett led i att jag vill integrera min nya utbildning inom Somatic Stress Release™ som är en del i Stress Coaching och Intuitiv healing. 

Livskraft – Stresshanteringskurs

Livskraft är en online-kurs som riktar sig till dig som upplever någon form av stressproblematik. Med ett inkännande förhållningssätt möter vi oss själva och utvecklar vår medkänsla och hur vi kan hantera våra tankar, och optimera andning och återhämtning.

Företag och arbetsgivare

Intressanmälan Stress Coaching

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad om bokning av tid.