Från Stress till Livskvalitet

Jag har en dröm och det är att världen ska bli en vacker plats för oss alla! Att vi alla, om så bara för ett kort ögonblick, ser och upptäcker skönheten i naturen. En skönhet som ger oss en upplevelse av den skönhet som bor i oss alla, i vårt eget inre, och som är en del av vår sanna natur.

 

Jag, Lena Thurner , är bland annat utbildad inom Lymfhälsa (pågående),  Licenserad Stresscoach & ACT-coach,  Certifierad Yogalärare 500h (Viryayoga och Yin & Embodied Flow ),  Påbyggnadsutbildningar inom bla Hormonyoga, Restorative Yoga och YogaNidra mfl,  Somatic Stress Release ™ Terapi,  Andningspedagog, Civil- och Internationell Marknadsekonom, Energimedicin – masterutbildning

Mina kunder är anställda i kommun och företag, privatpersoner och jag samarbetar med flera aktörer inom naturturism, hälsa och friskvård.

Lena Thurner

Yoga lärarutbildningar

Viryayoga 200 h lärarutbildning, Sthlm 2012-2014, nordiskyoga.se samt  Mediyogainstitutet.se Yoga för kvinnans hormonsystem ,  modul- 4 moduler inkl fördjupningar, Sthlm och 2014-2014, www. Indien-5. yoga.se och Yinyoga.

Embodied Flow  300 h Påbyggnadsutbildning: Avancerad Lärarutbildning BODY & HEART Bali 2015, Estland & Stockholm 2017, tarajudelle.com /authentic-flow.com/authentic-flow.

Utbildningar och lite övrigt smått och gott


För mig har den tyngsta erfarenheten varit livet själv. Jag har i övrigt två Examen , en från Mälardalens Högskola 2004 Fil Kand Ekonomi 180 P Samt Linköping Universitet Internationell Marknadskommunation 160 P, Jägarexamen, Öster Malma 2005, Godkänd Svamphantering,  Hushållningssällskapet 2011, Godkänd Örtterapeut & komplementärmedicinsk utbildning, Hållbara Nyttobär Hushållningssällskapet 2015,
Licensierad Stresscoach , Hallén & Helander, Vipassana  Meditationskurs , 10 dgr Ödeshög 2016 , 2017 & 2019 , Lic ACT  coach -2021 , Assisterande lärare till Magdalena MacWeld 2018-2000,  Stress Somatic Release terapeut ™ 2019-2021, Energimedicin Masterutbildning 2020-2021, QiGong  2022, Lymfterapi/hälsa pågåendeHär kommer en lite längre presentation om mig

För dig som aldrig har träffat mig:

Jag började på allvar mitt personliga utvecklingsarbete för cirka 14 år sedan, dvs en mer medveten själslig resa. En resa in i mig själv där vägen till självläkning baserad på nyfikenhet, självledarskap, kärlek, ödmjukhet, tillit, förståelse och förlåtelse.

En slags kapitulering där jag äntligen vågade släppa taget och tillät mig att bli vägledd av hjärtat istället. Det blev startat på något helt nytt som öppnade upp för nya möjligheter och som har lett  fram till en bättre version av mig och där jag trivs bättre med mig själv.

Jag tror på vår EGEN förmåga till självläkning

… att vi själva behöver ta kommandot över vår hälsa och vårt läkande. Gärna i samklang med med läkarvetenskapen. Vi behöver lyssna och behandla våra kroppar med kärlek och omvårdnad. Fundera över vad vi stoppar i oss, vad vi dricker, tänker, vilken miljö, vad jag ser och hör på osv. Vilka vi väljer att umgås med och ta hjälp av osv. Allt har en betydelse för vår hälsa i någon form. 

Mina dagliga utmaningar är det som hela tiden ökar min egen medvetenhet och får mig som terapeut att växa och utvecklas. Att jag gör mitt eget inre jobb är för mig grunden för att kunna spegla och vägleda andra. Och jag uppskattar att yoga, coacha, dansa, vandra, skratta och låta kärleken strömma igenom mig (även till dig). Jag är förutom all kunskap jag förvärvat genom åren även en healer och en intuitiv coachande guide. 

Lyckan är gratis

Livet har blivit så mycket rikare inte bara på grund av vänner, mina stora barn och barnbarn utan lyckan har jag mer funnit inom mig – inte genom det yttre. Naturen har betytt mycket. Den läker oss. 

Jag leder mig själv i framtiden och känner mig starkare och tryggare för varje dag som går. För mig är livet till för att leva, utforskas, utvecklas och förundras över. Jag har tillit och bygger min stärkta resiliens på att inte längre bli offer för en massa yttre omständigheter. Jag dansar istället med i livets upp- och nedgångar på helt annat sätt idag.

Att leva i KÄRLEK

Kärlek är det vi ju ALLA innersta inne är – vår rätta frekvens och som vi längtar efter. Energifrekvensen hos ren kärlek är den kraften som läker allt och får allt att växa och utvecklas. Det är också denna läkande kraft jag många gånger blir en kanal för.

Flow, livskraft och hjärtats intelligens

Det är viktigt för mig att dagligen lyssna inåt och hjärtat vägleda mig. Att våga släppa taget om det som inte harmoniserar med mig och det jag inte kan påverka/förändra.

Jag skriver nu på en bok om “LYMFHÄLSA” och har sedan några år uppskattade kurser inom lymfhälsa. Jag kommer gärna till din ort och håller kurs. Jag arbetar kontinuerligt som “Somatic Stress Release ™ terapeut” samt “Energy Medicine terapeut”. Jag erbjuder även resor och retreater och när jag väl är hemma igen kan jag erbjuda yoga & kurser.  

Kanske vi möts framöver?

Väl mött Lena Thurner

Lymfyoga