Retreats

Recensioner från deltagare

“Jag är såå nöjd att jag var med på din fjällretreat! Kom hem uppfylld av alla intryck - energifylld som om jag varit borta länge. mycket nöjd, mina förväntningar uppfylldes verkligen yogan mer än bra, fjällvandringen skön och lagom utmanande för mig och jag saknade ingenting! Jag tänker ofta på den vy vi hade när vi kommit en bit upp på fjället, dessa fjäll som bara vilar tryggt i naturen och det blå vattnet som ger liv och mycket himmel som ger utrymme. En bild att ha med i meditationen! Tack och kram! Hälsa Viktor och Christine, de var fantastiska.”
vandringsretreat vildmarken
Annika J, Jönköping
“Tack för en trevlig vistelse i Saltoluokta. Jag är oerhört nöjd med resan och skulle nog vilja påstå att det är en av de bästa resor jag gjort. Det som gjorde resan så minnesvärd är att den kombinerade en fantastisk introduktion till svenska fjällvärlden med yoga och tid för reflektion. Att få möjlighet att utforska fjällen med både en biolog och en fjällguide är nog få förunnat! Att sen guidas in i yinyogan och den återhämtning som den innebär var en oslagbar kombination. Lägger man sen till ett toppengäng med varma människor, introduktion till samisk kultur och mycket god mat så förstår du varför jag tyckte resan var SÅ bra! Jag ser redan fram emot att följa med nästa år! Jag hoppas att ni orkar och vill göra om denna succé.”
Linnea T, Stockholm
“Mycket nöjd!! Det var fantastiskt att få upptäcka fjällen och det underbara landskapet i era goda händer. För mej hade det inte varit möjligt utan er kunskap och ledning. Tack också för den omsorg som ni båda två gav oss alla och som betyder mycket. Ni hade planerat och förberett så väl och med mycket Hjärta. Det var alltid mycket gott att äta!! Ni är så duktiga på att laga mat. Saknade inget. Allt var så bra! Jag lärde mej mycket praktiska tips och kände mej alltid trygg med er ledning. Det är ganska mycket som man inte tänker på och som är bra att kunna. Också roligt att få Lenas kunskap om blommor mm. Efter denna resa känner jag mej verkligen peppad på att vandra i fjällnatur! Allt var underbart och en av mina absolut mest härliga resor! ”
Anna L, Göteborg

Yoga och Gong Dagretreat

28 nov 2021

Dagretreat Jogersö Yoga & Gong 28 nov 10.00-16.00 med Lena & Martin LÄNK

 

Norrskensretreat - Abisko

8-11 jan eller 12-15 jan 2022

Landa i Abisko 4 dagar med yoga, qigong, bastubad i Torneträsk och livsbejakande närvaro. Abisko har länge varit känd för sin midnattssol och sitt norrsken och du får även följa med på en Night visit med norrskensguidning upp till Aurora Sky Station. OBS! Sista anmälningsdag 28 okt.

Magiska yogadagar – Färöarna

20-25 aug 2022

En resa för dig som vill upptäcka Färöarnas natur och kultur i kombination med varm gemenskap och avslappnande qigong, yoga och naturmeditationer. Med lokal guide och två qigong och yogalärare blir det möjlighet till fantastiska utflykter och upplevelser till sevärda platser. Vi avslutar med en härlig kulturafton i Gjógv med Färöisk buffé och traditionell kedjedans.

Stresshanteringskurs

Onlinekurs

En online-kurs för dig som vill hitta ett inre lugn och få ökad livskvalitet. En kurs för dig som upplever någon form av stress problematik då den ger dig en förståelse och viktiga verktyg i vardagen och i svåra stunder. Kursen hjälper dig att hantera olika typer av stress. Läs gärna mer om innehållet genom att klicka på länken nedan.   

Möt det genuina & autentiska Grekland

sept 2022

Vi har skapat denna exklusiva resa för dig som vill uppleva det genuina Grekland med dess fina natur och kultur med möjlighet till daglig yoga, vandring, bad, varm gemenskap och riktigt god mat. En resa till den färgsprakande ön Tinos som fortfarande känns genuin. En resa inifrån och ut där vi tillsammans skapar lustfylld glädje. En vecka för dig att leva det ljuva och goda livet (Η Καλή Ζωή).