Från Stress till Livskvalitet

Yoga kan läka – min förebild är naturen. Där finns en opersonlig, tveklöst strävan mot balans och harmoni bortom våra begränsade små sinnen.

Det finns så otroligt mycket stress i samhället och det mesta handlar om att prestera. Vi blir uppfostrade till det både i skolan och i arbetslivet. Jag har själv varit prestationsinriktad, arbetade inom finans och ekonomi racet och jobbade mot deadlines och uppsatta mål. Yogan, naturen och meditationen blev helt avgörande för mig att finna harmoni i all denna stress och prestationsångest. Det har förändrat mitt liv och det är därför jag vill sprida yoga – det är så många därute som skulle må så mycket bättre om de yogade och mediterade. Vi behöver lära oss att stänga av chattret i huvudet.
Välkomna att komma på någon av mina yoga kurser. Jag brukar kunna ordna så att det finns plats för alla som vill prova på – antingen det är en helgretreat, en yogaklass eller under en längre yoga- och vandringsretreat.

Yoga Fjällretreat fjällvandring saltoluokta
Yoga Fjällretreat